Kuvaat ja lataat kuitin Finago Solo palveluun helposti heti kun saat kuitin käteesi. Kuitit pysyvät tallessa palvelussa ja voit liittää ne oikeaan tilitapahtumaan, kun tapahtuma näkyy palvelussa.

Mobiilikäyttö sujuu kätevästi, kun tallennat Finago Solon kirjautumissivun pikakuvakkeeksi puhelimen valikkoon.

Näin kuvaat ja tallennat kuitin:

• Avaa Finago Solo puhelimellasi
  • Paina 'Lataa kuva' ja ota kuva kuitista tai valitse puhelimestasi aiemmin kuvaamasi kuitti

Jos kuitti ei mahdu yhteen kuvaan, ota siitä monta kuvaa ja liitä kaikki kuvat kerralla.

• Valitse kuvan tunnisteeksi kuitti:
  • Valitse ostoksen maksutapa

Esimerkissä maksutapa on yrityksen pankkikortti:

• Valitse ostoksen kulutyyppi tippuvalikosta kirjanpitoa varten:

• Paina lopuksi 'Valmis'

Näin lisäät kuitin tilitapahtumaan:

Kuvaamasi kuitit löytyy 'Näytä kuitit' ikonin alta. Punainen notifikaatio näyttää montako kuittia kuvapankissa on, joita ei vielä ole liitetty tilitapahtumaan.

Avaa kuvapankista käsittelemätön kuitti ja liitä se ostoon kohdistuvaan tilitapahtumaan: