Kun lisäät palveluun kuitin tai muun kulun, tapahtumalle täytyy antaa kulutyyppi. Kulutyypillä määritetään, minkälainen osto on kyseessä. Kulutyyppi voi olla esimerkiksi edustuskulu, toimistotarvike tai kalustehankinta.

Solossa olevat kulutyypit haetaan suoraan kirjanpitäjän käyttämästä Procountorista ja niitä on mahdollista muokata siellä. Mikäli siis haluat lisää kulutyyppejä tai vähentää niitä listoilta, ote yhteyttä kirjanpitäjääsi.

Voit valita tapahtumalle sopivan kulutyypin samalla, kun lisäät kuitin ja vahvistat tapahtuman. Kulutyyppi valitaan listasta. Voit rajata luetteloa hakukentän avulla. Jos listalta ei tahdo löytyä oikeaan vaihtoehtoa, voit pyytää kirjanpitäjää tarkistamaan tapahtuman ja valitsemaan oikean kulutyypin. Tällöin tapahtumasta kannattaa jättää viesti kirjanpitäjälle.

Kun sopiva kulutyyppi on valittu ja tapahtumalle on lisätty kuitti, klikkaa Valmis-kuvaketta.