Solo -palvelua voi käyttää eri päätelaitteilla eikä siihen ole erikseen olemassa applikaatiota.

Palveluun kirjaudutaan siis päätelaitteen nettiselaimella aivan kuten esimerkiksi kannettavalla tietokoneellakin tehdään.

Pikakuvakkeen luominen on hieman erilainen riippuen siitä käytätkö Androidia, iPhonea ja mitä selainta. Tässä artikkelissa kerromme kuinka luoda pikakuvake Androidilla ja iPhonella.

Pikakuvakkeen luominen Androidilla

1. Kirjaudu Finago Soloon Android -laitteen selaimella
  2. Klikkaa valikko auki oikeasta yläkulmasta
  3. Valitse "Lisää aloitusnäyttöön"
  4. Valmis. Pikakuvakkeen kautta saat Solon näppärästi auki

Pikakuvakkeen luominen iPhonella

1. Kirjaudu Finago Soloon iPhonen selaimella
  2. Klikkaa alhaalta "Tallenna" -kuvaketta
  3. Valitse "Add to Home Screen / Lisää kotivalikkoon"
  4. Valmis. Pikakuvakkeen kautta saat Solon näppärästi auki