Tilitapahtumissa näkyviä kuluja voi käsitellä Finago Solossa kahdella eri tapaa. Voit joko valita haluamasi tilitapahtuman luettelosta ja linkittää kuitin siihen.

Toinen tapa on valita ensin käsiteltävä kuitti ja liittää kuitin kautta se oikeaan tilitapahtumaan. Molemmilla keinoilla lopputulos on sama.

Tilitapahtumaluettelon kautta homma toimii seuraavasti:

1. Avaa tilitapahtumaluettelo
  2. Klikkaa haluamaasi tilitapahtumaa
  3. Klikkaa "Lisää kuitti"
  4.  Valitse näkymästä jo kuvattu kuitti tai kuvaa uusi
  5. Lisää kuitille tarvittavat tiedot
  6. Valmis

Toinen vaihtoehto on käsitellä kuitti ja liittää se tilitapahtumaan. Siinä prosessi on seuraava:

1. Kuvaa uusi kuitti tai avaa sellainen käsittelemättömistä kuiteista
  2. Lisää kuitille tarvittavat lisätiedot
  3. Valitse tilitapahtumista oikea tilitapahtuma, jota kuitti koskee