Finago Solon maksamisen toiminnallisuuksien avulla maksat saapuneet ostolaskut vaivattomasti. Voit käsitellä sekä verkkolaskut että muussa muodossa tulleet laskut ja maksaa ne.

Maksujen vahvistamiseen käytetään Finago Avain -sovellusta, jonka voit ladata itsellesi älypuhelimesi sovelluskaupasta. Jos et ole vielä ottanut käyttöösi Finago Avain -sovellusta, löydät ohjeet sen käyttöönottoon täältä

Kun olet luonut maksun ja vahvistanut sen Finago Avaimella, maksu siirtyy maksettavaksi ja se maksetaan tililtäsi asettamanasi eräpäivänä. Mikäli tililläsi ei ole eräpäivänä katetta, maksu jää virhetilaan ja ilmoitamme asiasta sinulle.

Katso videolta kuinka teet maksun ja käsittelet paperisen ostolaskun

Ohjeet kohta kohdalta kuinka teet maksun Finago Sololla

1. Valitse Solon päänäkymästä “Maksut”¨
  2. Klikkaa ylälaidasta “Luo uusi maksu”
  3. Valitse maksuun liittyvä tosite (esim. PDF-ostolasku, kuva paperisesta laskusta)
  4. Syötä maksun tiedot ja kulutyyppi sekä tarvittaessa selite kirjanpitäjälle
  5. Klikkaa “Tallenna maksu”
  6. Valitse listalta maksut, jotka haluat maksaa ja klikkaa "Maksa valitut"
  7. Vahvista maksu(t) älypuhelimesi Finago Avain -sovelluksella
  8. Maksu vahvistetaan ja se siirretään maksettavaksi eräpäivänä
  9. Valmis!

Voit myös peruuttaa maksut, jotka eivät ole vielä menneet maksatukseen. Klikkaa haluamasi maksu auki -> valitse maksun lisätietojen alapuolelta oikealta alhaalta "Toiminnot" -> "Peruuta maksu". Tämän jälkeen maksu siirtyy takaisin avoimeksi maksuksi ja voit käsitellä sen haluamallasi tavalla.

Kohta 3. Valitse maksuun liittyvä tosite

Kohta 4. Syötä maksun tiedot

Kohta 6. Maksa valitut laskut