Finago Avain –mobiilisovellus mahdollistaa maksujen vahvistamisen.

Tarvitset käyttöönottoon käyttäjätunnuksen ja kertakäyttöisen salasanan.

Voit ladata Avain -sovelluksen suoraan puhelimesi sovelluskaupan kautta.

Käyttöönotto

1. Lataa sovellus sovelluskaupasta iOS- tai Android -laitteellesi.
  2. (Jos sinulla on ollut asennettuna jo Finago Avain sovellus, se tulee poistaa ja asentaa käyttöön uudelleen, jotta se rekisteröityy oikein)
  3. Kirjaudu sovellukseen käyttäjätunnuksella
  4. Syötä tilaamasi kertakäyttösalasana
  5. Valmis. Tämän jälkeen Finago Avain on linkitetty tiliisi ja voit vahvistaa sillä maksuja.

Huom: Sovelluksessa tulee ottaa käyttöön ilmoitukset eli push-notifikaatiot, jotta sovellus voi ilmoittaa sinulle vahvistettavasta maksusta.

Jos puhelimesi Avain-sovellus ei automaattisesti pyydä sinua avaamaan sovellusta ja vahvistamaan maksuja, niin voit avata Avain-sovelluksen juuri ennen kuin painat “Maksa valitut”, jolloin pääset suoraan vahvistamaan maksut puhelimesi näytöltä, painamalla “Vahvista”.

Jos sinulla tulee kysyttävää, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme chatin kautta, sähköpostilla solo@finago.com tai puhelimitse
0207 1817 16 arkisin kello 9-16.

Voit katsoa löytyykö muihin sinulle heränneisiin kysymyksiin usein kysyttyjen kysymysten joukosta.