Solossa maksujen tekeminen vaatii pankkiyhteyksien avaamisen ja asetusten määrittämisen kirjanpitäjän toimesta Procountorissa.

Tässä lista asioista, jotka on hyvä tarkistaa, jos maksut eivät toimi.

Pankkiyhteysvaltuutukset

Olethan toimittanut pankkiin pankkiyhteysvaltuutuksen? Ilman sitä maksuja voi tehdä.

Pankkiyhteyksien asetusten määrittäminen Procountorissa

Pankkiyhteyksien avaamisen jälkeen kirjanpitäjän tulee määrittää asetukset kuntoon Procountorissa. Tarkempi ohjeistus löytyy Procountorin sivuilta https://procountor.finago.com/hc/fi/articles/360000256077-Maksuliikenneyhteyksien-k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6notto

Finago Avain -sovellus

Maksujen vahvistamiseen käytetään Finago Avain -sovellusta. Olethan ladannut sen matkapuhelimeesi?