Tiedotepohja verkkolaskutusosoitteesta

Voit käyttää allaolevaa tiedotepohjaa viestittämään verkkolaskuosoitteesta yhteistyökumppanelle.

"Arvoisa Yhteistyökumppanimme

Olemme ottaneet käyttöön Finago Solo taloushallinto-ohjelman.

Meillä on nyt mahdollisuus vastaanottaa verkkolaskuja. Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat

Operaattori: Basware
Operaattoritunnus: BAWCFI22
Verkkolaskuosoite: [syötä tähän oma verkkolaskuosoitteesi, jonka näet Finago Solo palvelussa "Asetukset" -> "Verkkolaskutus" kohdassa]

Ystävällisin terveisin,

Yrityksen tai lähettäjän nimi"