Nyt voit vaihtaa palvelun salasanan. Tarvitset vaihtoa varten nykyisen salasanan sekä Finago Avaimen tai tekstiviestivahvistuksen (jos Finago Avain ei ole vielä käytössä).

Salasanan vaihto tehdään ohjelman asetuksista kohdassa:

Asetukset -> Oma tili -> Salasanan vaihto.

Klikkaamalla "Vaihda salasana" pääset näkymään, jossa syötetään käyttäjätunnus, nykyinen salasana ja uusi salasana.

Salasanan vaihtaminen vahvistetaan joko Finago Avaimella tai kertakäyttöisellä tekstiviestillä tulevalla salasanalla (jos Finago Avain ei ole vielä käytössä).

Jos olet unohtanut salasanasi, katso artikkeli: https://help.finagosolo.com/fi/articles/2710650-unohdin-salasanan-mita-teen

Jos sinulla tulee kysyttävää, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme chatin kautta, sähköpostilla solo@finago.com tai puhelimitse. 0207 1817 16 arkisin kello 9-16.

Voit katsoa löytyykö muihin sinulle heränneisiin kysymyksiin usein kysyttyjen kysymysten joukosta.