Kun otat ohjelman kautta kuvan, sinun kannattaa merkitä jo siinä vaiheessa, mitä kuvasit: Kuitin, Laskun, tai Muu. Jos et tätä kerennyt tekemään heti kuvausvaiheessa, niin ei hätää - kuvaamasi kuitti löytyy kuvagalleriasta, jonne kaikki ohjelman kautta kuvatut kuvat tallentuu. Pääset kuvagalleriaan joko 1. aloitussivun 'Näytä kuitit' osiosta, tai 2. tilitapahtuman kulua/tuloa käsitellessä. Alla annamme ohjeet molempiin:

1. Kuvagalleria löytyy helpoiten ohjelman Näytä kuitit -osiosta:

Kuvagallerian kautta voit myös suoraan käsitellä kuvaan liittyvän tilitapahtumaan. Se onnistuu näin:

• Valitse galleriasta kuva, jonka haluat käsitellä
  • Valitse mitä kuvasit (Kuitti/Lasku/Muu), ellet ole sitä jo aiemmin tehnyt
  • Valitse miten maksoit ostoksen, ellet ole sitä jo aiemmin tehnyt
  • Yhdistä kuitti tilitapahtumaan. Tippuvalikosta saat auki käsittelemättömät tilitapahtumat.
  • Lisää tiedot kirjanpiton - eli valitse kulutyyppi ja kirjoita tarvittaessa tarkentava viesti kirjanpitäjällesi:

2. Kuvagalleria tilitapahtumien kautta

Jos olet tilitapahtumissa ja haluat löytää tilitapahtumaan liittyvän tositteen kuvagalleriasta, toimi näin:

• Avaa tilitapahtuma, jonka haluat käsitellä
  • Valitse vasemmanpuoleisen kuva -näkymän alapuolella olevasta suodattimesta, mitä kuvia käyttöliittymä sinulle hakee (Kuitit/Laskut/Muu). Punaisesta ruksista, pääset poistamaan suodatuksen, eli koko kuvagalleria tulee näkyviin.
  • Voit myös valita kuvan päältä “näytä kaikki kuvat”, jolloin saat näkymään kaikki kuvat, joita ei ole liitetty jo johonkin tilitapahtumaan, maksuun tai Muut myynnit -raporttiin.