Tilitapahtumien tuloon, joka on rahan palautus tai maksun hyvitys, tulee liittää tosite. Tosite voi olla kuva tai PDF tiedosto palautuskuitista tai hyvityslaskusta. Näin käsittelet palautuksen tai hyvityksen:

1. Kuvaa palautus- tai hyvitystosite ja valitse 'Muu' ohjelman kysyessä sinulta mitä kuvasit.

2. Avaa Tilitapahtumat ja valitse tilitapahtuma, johon palautus / hyvitys liittyy ja paina 'Kohdista':

3. Valitse vaihtoehdoista 'Lisää kuitti':

4. Valitse kuvagalleriasta juuri kuvaamasi tai tallentamasi palautus- tai hyvitystosite.