Tiesitkö, että voit perustaa helposti ja vaivattomasti tilitoimiston Procountorista itsellesi Finago Solo -demotilin? Opastamme tässä artikkelissa kuinka perustat itsellesi testiympäristön alle 5 minuutissa.

Finago Solo on tehokas ja helppokäyttöinen pienyrittäjän taloushallinnon ratkaisu, joka soveltuu toiminimen tai pienen osakeyhtiön käyttöön.

Kirjanpitäjällä ei ole pääsyä yrittäjän Solo-ympäristöön. Finago Solo -demoympäristössä voit kuitenkin kirjanpitäjänä testata yrittäjän käyttöliittymää ja ohjelman perustoiminnallisuuksia aivan itse. Koekäyttöympäristöllä voit:

1. Laatia laskuja

2. Tallentaa tuotteita ja asiakastietoja

3. Katsoa kuinka laskuja maksetaan

4. Kuvata kuitteja, liittää niitä demotilitapahtumiin sekä voit valita kulutyypit tilitapahtumiin

5. Tarkistaa, kuinka kuukausittainen aineistojen toimitus kirjanpitoon tapahtuu.

Kun olet ensin itse testannut Solon toimintaa, on sitä jatkossa helpompi esitellä yrittäjille. Voit myös jatkossa demotiliä hyödyntämällä auttaa yrittäjää Solon käytössä.

PERUSTA UUSI YMPÄRISTÖ -NÄKYMÄ

Finago Solo-ympäristön perustaminen tapahtuu Procountorissa kohdassa Hallinta > Perusta uusi ympäristö.

1. Siirry Perusta uusi ympäristö –näkymälle.

2. Syötä tiedot ja valitse tuoteversioksi Finago Solo. Yrityksen nimeksi kannattaa valita esimerkiksi “Yrityksen nimi demo” (tai testi) ja y-tunnukseksi tunnusgeneraattorin luoma y-tunnus.

3. Valitse tilikartaksi joko perustilikartta tai kopioi tilikartta toisesta Solo-ympäristöstä.

4. Valitse tilikartta ja tuoterekisteri. Voit halutessasi kopioida jo olemassa olevasta Solo-ympäristöstä tuoterekisterin tai valita oletusrekisterin.

5. Ympäristön perustamisen jälkeen valitse Lisää uusi käyttäjä. Sähköpostin ja puhelinnumeron tulee olla oikeat, sillä saat sähköpostiisi tunnukset ja puhelimeesi salasanan. Mikäli tunnuksesi on jo varattu, voit muokata tunnusta esimerkiksi laittamalla numeron 1 tunnuksen perään tai poistamalla pisteen etu.suku välistä.

-> Kirjaudu Finago Soloon sähköpostiin saamillasi tunnuksilla ja puhelimeesi saapuneella salasanalla osoitteessa https://finagosolo.com/ -> Kirjaudu sisään.

Hyvää koeponnistusta!

Me suljemme yrittäjille luodut koekäyttöympäristöt noin kuukauden käytön jälkeen, mikäli yrittäjä ei tee tilausta tuotantokäytöstä.

Ei hätää! Tilitoimistoille perustetut demo- ja testiympäristöt pidämme kuitenkin toistaiseksi auki, jotta voisitte jatkossakin jatkaa Solon yrittäjä-käyttöliittymän testailuja kaikessa rauhassa. Ympäristön perustamisesta ei luonnollisesta veloiteta, eikä koekäytöstä synny kuluja.

Tilaa maksuton koulutus tilitoimistollenne.

Tarjoamme maksuttoman liiketoimintasparrauksen ja koulutuksen (0.5h - 2 h) uusille Solon käyttöönottaville tilitoimistoille sekä heidän kolmelle ensimmäiselle Solo asiakkaalle. Täytä lomake, niin olemme yhteydessä ja kartoitetaan koulutustarpeenne yhdessä!